Умови використання матеріалів сайту "Зона Закону"

08.11.2009
Головне меню
Позовна заява про визнання договору купівлі продажу квартири недійсним
Вівторок, 13 жовтня 2009 23:32


 

До _______  районного суду м. _______

Адреса:____________

 

 

Позивачі:

Особа_1 та в інтересах неповнолітнього Особа_2, «__»_______ року народження та малолітнього Особа_3, «__»_______ року народження

Особа_4

Адреса проживання позивачів: ______________________

 

 

 

Відповідач: Особа_5

Адреса проживання:  ____________________________

 

 

Треті особи:

Орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету _________ районної у м. _____ ради

Адреса: ________________________

 

Приватний      нотаріус _________ міського нотаріального округу, Особа_6,

Адреса: ___________________________

 

 

Ціна позову : ________ гривень

 

 

Позовна заява

про визнання договору купівлі продажу квартири недійсним

 «__»_______ року, нами, Особою_1, Особою_4, неповнолітніми Особою_2, «__»_______ року народження , укладено договір продажу належної нам квартири № __ в будинку __ по вул. _______ в м. _______ відповідачу Особі_5, який посвідчено приватним нотаріусом ___________ міського нотаріального округу, Особою_6.

 Право користування спірною квартирою також має малолітній Особа_3, «__»_______ року народження.

 Згідно рішення виконавчого комітету ______ районної ради № ___ від «__»_______ року було надано дозвіл батькам, Особі_1 та Особі_4 надати згоду на укладення договорів купівлі-продажу та продати Особі_2 належну йому частину квартири № _ в будинку №__ по вул. _________ у м. _____, при умові, що він буде включений в договір купівлі на праві спільної сумісної власності приватного будинку по пров. _______, в м. ____, а також дозволити Особі_1 та Особі_4 продати квартиру № __ по вул. _________ в м. _____, право користування якою має малолітній Особа_3, «__»_______ року народження, та включити дитину в договір купівлі на праві спільної сумісної власності приватного будинк в м. ______ по пров. _____________.

 На жаль ми не змогли придбати будинок для проживання нашої сім'ї по провулку _____________ в м. _______, оскільки доки оформлялись необхідні документи для продажу нашої квартири, цей будинок був вже проданий.

 

За домовленістю з відповідачем Особою_5 нами було узгоджено, що після підписанні договору продажу нашої квартири ми будемо користуватися квартирою №__ по вул. _________ в м. __ (тією квартирою, яка була продана позивачами відповідачу) доки не придбаємо і не облаштуємо нове житло для проживання нашої родини.

Після цього, з боку відповідача до нас стали приходити невідомі нам особи, які погрожують нам насильницьким виселенням з квартири. Іншого пристосованого житла для проживання сім'ї і дітей ми не маємо. Таким чином при укладенні договору продажу квартири були порушені права наших дітей.

З огляду на викладене, керуючись ст.3.4 ЦПК України, ст. 17,18 ЗУ „ Про охорону дитинства",ст.12 ЗУ" Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей",ст.32,203,215.224 ЦК України,

 П РОСИМО:

 1.             Визнати недійсним договір купівлі- продажу квартири № __ по вул. _____ в м. ________ від «__»_______року укладений між Особою_1, Особою_4, неповнолітнім Особою_2 «__»_______ року народження та Ообою_5 як такий, що суперечить правам і інтересам неповнолітніх та малолітніх дітей.

 Додатоки :

 1.       Квітанція про сплату витрат на 1ТЗ

2.       Копії позовної заяви та доданих до неї матеріалів.

3.       Копія рішення _______ райвиконкому від «__»_______ року

4.       Копія договору купівлі-продажу квартири

5.       Копія свідоцтва про укладення шлюбу

6.       Копія витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно

7.       Копія свідоцтва про народження Особи_2 та Особи_3,

8.       Копія свідоцтва про право власності на житло.

 

Дата                           Підпис

 

 

 


Украинская Баннерная Сеть
Юридичні послуги