Умови використання матеріалів сайту "Зона Закону"

31.10.2009
Головне меню
Заява про оголошення особи померлою Друк
Середа, 28 жовтня 2009 21:21

___________ районний суд м. _______

Адреса: _________________

ЗАЯВНИК:

Особа_1, в інтересах неповнолітньої Особи_3,

Адреса: _____________

ЗАЦІКАВЛЕНІ ОСОБИ:

Орган опіки та піклування в особі виконавчого

комітету __________ районної у м. ________ ради

Адреса:_______________


ЗАЯВА

про оголошення особи померлою

«___»_________ року між мною та Особою_2, ______ року народження уродженцем с. _________, _____________ району, _______________ області був зареєстрований шлюб, який в подальшому був розірваний, «___»_________ року, що підтверджується свідоцтвом про розірвання шлюбу ( додаток ).

Від шлюбу маємо дочку Особу_3, «___»_________ року народження, що підтверджується свідоцтвом ( додаток ).

Особа_2 зобов'язаний сплачувати аліменти на утримання дочки, але сплата аліментів не проводиться, оскільки місце його перебування невідоме, він відсутній по постійному місцю проживання.

В зв'язку з його зникненням, я зверталася до міліції про його розшук ( ухвалою _________ районного суду від «___»_________ року оголошено розшук), однак відомостей про місце його перебування до цього часу не встановлено. Заходи по його розшуку підтверджуються довідкою РВ ПМУ УМВС України.

За рішення ____________ районного суду м. _____________ від «___»_________ року Особу_2, _______ року народження визнано безвісно відсутнім з «___»_________ року. Фактично мій колишній чоловік виїхав від мене «___»_________ року і місце його перебування мені невідоме.

Весь час я отримувала державну допомогу на утримання дочки у відповідності до Закону України „Про державну допомогу сім'ям з дітьми" як одинока мати, але в зв'язку з роз'ясненням Міністерства юстиції України № 21-26-552 від 06.03.2008 року мені було відмовлено у наданні такої допомоги в зв'язку з тим, що у відповідності до чинного законодавства підстав для призначення допомоги на дітей одиноким матерям на підставі рішення суду про визнання громадянина безвісно відсутнім не має.

Оголошення померлим Особи_2 необхідно для захисту права на соціальний захист гарантованого ст. 46 Конституції України неповнолітньої Особи_2, «___»_________ року народження. Ці обставини змушують мене звернутися до суду в її інтересах.

На підставі вище викладеного та керуючись ст. ст. 3,119,246,247 ЦПК України, ст. ст. 46,47 ЦК України, ст. 46 Конституції України, -

ПРОШУ:

Оголосити Особу_2, «___»_________ року народження уродженцем с. _________, _____________ району, _______________ області - померлим.

Додаток :

Дата                     Підпис

 

 

 


Украинская Баннерная Сеть