Юридичні послуги, адвокати

Чи потрібен на сайті юридичний форум або чат для професійного спілкування?
 
Чи маєте Ви відношення до юридичної професії?
 

Украинская Баннерная Сеть
Заява про забезпечення позову шляхом накладення арешту на житлове приміщення
Субота, 17 жовтня 2009 23:48

_______ районному суду м. ____________
Адреса: _________________________

Особи_1
Адреса: ______________
в інтересах неповнолітньої Особи_2,
«__»______ року народження

ЗАЯВА
(про забезпечення позову)

У провадженні __________ районного суду м. ____________ мається цивільна справа за моїм, Особи_1, в інтересах неповнолітньої Особи_2  позовом до виконавчого комітету _________ міської ради, Особи_3, Управління житлово - комунального господарства м. ___________, ВГІРФО ___________ РВ ПМУ ГУ МВС України у _____________ області, ПП ____________ бюро технічної інвентаризації про визнання ордеру на житлове приміщення, квартири № __ у будинку № __ по вул. __________ у м. ____________ недійсним, скасування рішення виконавчого комітету ____________ міської ради про виділення вказаної квартири Особі_3, визнання ордеру на житло недійсним, зняття з реєстрації, виселенні без надання іншого жилого приміщення, вселенні.

Рішенням Апеляційного суду ______________ області від «__»_________ року за неповнолітньою Особою_2 визнано право на користування вищевказаним жилим приміщення з зобов'язанням ГЖЕД-1 м. __________ укласти з нею договір найму на жиле приміщення, ВГІРФО _________ РВ ПМУ ГУ МВС України у _________ області зареєструвати Особу_2 за вказаною адресою.

Під час розгляду цивільної справи за моїм позовом про визнання за неповнолітньою Ообою_2  права на користування вказаним житлом, інших питань, виконавчим комітетом було прийняте рішення про виділення квартири Особі_3, яка потім приватизувала її.

Вказані дії виконавчого комітету __________ міської ради, УЖКХ м. ___________ порушили житлові права неповнолітньої Особи_2.

На даний час я в інтересах неповнолітньої Особи_2 звернулась до суду з позовом про відновлення її прав на житло.

Події, які відбулись під час розгляду попередньої цивільної справи в інтересах неповнолітньої особи дають підстави ставити під сумнів збереження спірного житлового приміщення за час розгляду справи у суді, що в разі позитивного вирішення спору може суттєво утруднити його виконання або ж зробить його виконання взагалі неможливим.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 151, 152 ЦПК України, -

прошу:

Накласти арешт на квартиру № __ у будинку № __ по вул. _______ у м. __________.

Додаток: копія заяви.

Дата                  Підпис