За кого Ви проголосуєте в 2-му турі президентських виборів 2010?
 
Чи маєте Ви відношення до юридичної професії?
 

Украинская Баннерная Сеть
Договір про правовий режим майна чоловіка і жінки
Вівторок, 26 січня 2010 16:26

ДОГОВІР

ПРО ПРАВОВИЙ РЕЖИМ МАЙНА ЧОЛОВІКА Й ЖІНКИ

___________________________________________
(місце й дата укладання договору прописом)

Ми, гр. _________________ і гр. _____________, що проживають за адресою: _____________________, уклали даний договір про нижченаведене:

1. Ми, гр. _____________________ і гр. ________________________, зареєстрували шлюб "___"__________ 20___ г. у міському відділі РАЦСу м. ________________.

2. Нашою загальною спільною власністю у відповідності зі : ____________________________ (найменування майна, оціночна вартість).

3. Особистою власністю гр. _________________ є: _________________ (найменування, кількість майна, оцінна вартість).

4. Особистою власністю гр. ________________________ є: ______________________________ (найменування, кількість майна, оцінна вартість) придбане в період шлюбу винятково на заощадження гр. _____________________.

5. Я, гр. __________________, будучи наймачем житлового приміщення, що перебуває по вищевказаній адресі, що складається з ______-х кімнатної квартири житловою площею _________ кв. м, вселяю за згодою моїх повнолітніх дітей мого чоловіка гр. ______________ у зазначену квартиру із правом користування спільно із мною кімнатою(ми) розміром ___________ кв. м. Я, гр. _____________________, вселяюся на вищевказану житлову площу на умовах, запропонованих наймачем.

6. Витрати за складення даного договору оплачує гр. _____________________.

8. Даний договір складений і підписаний у трьох екземплярах, з яких один екземпляр зберігається в справах ________________ нотаріальної контори, а два інших видаються гр. _________________ і гр. ______________________.

Підпису сторін:
____________________ ________________
(підпис)
____________________ ________________
(підпис)

"__"____________ 20___ г. даний договір засвідчений мною, ______________________ нотаріусом. __________________________ (найменування нотаріальної контори, Nо., дата видачі ліцензії)

Договір підписаний у моїй присутності, особи сторін установлені, їхня дієздатність перевірена. Текст договору прочитаний уголос.

Зареєстровано в реєстрі за Nо. ____________
Стягнено по тарифу: ______________________ грн.
м.п. Нотаріус: __________________ (підпис)